Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A GNW szereplői

2008.04.20

Kép 

 

 

                     Weed

 

 

 

 

Nem:kan                       Kor:1 év                   Fajta:Akita Inu

Weed a történet főszereplője Gin és Sakura fia.Amikor anyja meghalt elment barátaival megkeresni apját.Eközben sok baráttal és ellenséggell találkozott és megtanulta használni a képességeit amiket örökölt. Eközben még a gonosz Hougennel is meg kell küzdenie.Aki mások életére tőr.

  

Kép           

 

             Gin

 

 

 

 

 

Nem:kan                       Kor:13 év                   Fajta:Akita Inu

Gin Ohu vezére.Már az Ezüst Nyíl című sorozatból is meg lehetett ismerni.Éppen Veresszemmel meg Cézárral kutyagol amikor Reikával találkoztak.Az óvóhelyen Hougen csatlósai támadták meg és elhurcolták Ohu-ba.És ott kínozták,de Weed-ék kiszabadították. És láthatta,hogy kölyke,hogyan jut győzelemre.

 

 

Kép

 

 

 

       Mel

 

 

 

 

 

 

Nem:kan                          Kor:1 és fél év                      Fajta:Golden labrador

 

Mel Lenny fia akit a gonosz triós Blu,Ned és Bell terrorizál.Weed menti meg és ezután örök barátok lessznek.Mel sokat segít Weed-nek és ő is kitanulja a harcművészetet.

 

 

 

Kép    

 

           GB    

 

 

 

 

 

 

Nem:kan                         Kor:6 év                      Fajta:Angol szetter

 

GB az első részben találkozik Weeddel.Akkor még Nero szolgája volt Sasuke-val eggyütt.Majd Weed legjobb barátja lett.Szinte a pótapja volt és vigyázott rá.GB soksszor került bajba önfejűsége miatt,de hamar kiszabadította magát nehéz helyzeteiből.

 

 

Kép 

 

        Yukimura

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem:kan                         Kor:1 év                      Fajta:Akita Inu

 

Yukimura Weed és Joo báttyja.Yukimurát és Joot Northen-ben megtámadták a majmok.Joot megölik és Yukimura megfogadta,hogy bosszút áll.Délen találkozik Jerome-val és megóvja őt néhány majomtól.Megtudja,hogy Weed Gin fia.Harcoltak Weed-el mert nem értettek egyet avval,hogy nekik segíteniük kellene megölni az összes majmot.De aztán megegyeztek és egy csoport lettek.Yukimura a Zetsu Tenrou Battouga-ával próbállja megölni Shougunt,de ő egy botot szúr Yukimurába és a sebesüléseibe belehal.

 

 

 

 

Kép

 

 

 

                    Sakura

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem:szuka                         Kor:12 év                      Fajta:Akita Inu

 

Sakura Weed,Joo és Yukimura mamája.Ő betegsége miatt meghal az 1.-részben.

 

 

 

Kép

 

 

 

 

Hougen(Néro)

 

 

 

 

 

 

 

 

Nem:kan                                      Kor:9év                                     Fajta:Fekete pöttyös Dán Dog

 

 

 Hougen az Észak Alpokból.Hougen nem tartozik Ohu katonái közé sőt az ellenségük Hougen egy igazi gyilkos.Miután Hougen magas létszámú csapatával elérkezik Ohuba könnyeden el is foglalja azt.Mikor Weed-ék megölik testvérét bosszút esküszik és majdnem megöli Weed-et de Weed tud magára vigyázni és végül eltünteti Hougent a Föld szinéről.

 

 

 

 

 

Kép   

 

 

 

           Teru

 

 

 

 

 

 

Nem:kan                                      Kor:fél év                                     Fajta:keverék

 

 

 

Terunak néhéz gyrmekkora volt.Apja kínozta,anyja meghalt.Mikor Kyoshiro eljött hogy megmentse Teru megkérte őt hogy ölje meg az apját.Miután Teru bajba került apja mentette meg de ezért az életével fizetett,ekkor jött rá Teru mennyire is fontos volt neki az apja.